KARRIERE

ER DU VORES NYE KOLLEGA?

Hos MH har vi en åben arbejdskultur, hvor der er plads til mangfoldighed og personlig udvikling. Vi sætter pris på nye idéer og en innovativ tankegang, der kan være med til at udvikle virksomheden.

Som en del af MH-teamet får du en spændende hverdag, med projekter som spænder vidt; lige fra små serviceopgaver i private hjem til store entrepriser hos kunder som Københavns Lufthavn.

Udover en række spændende projekter bliver du også en del af et stærkt fællesskab. Et fællesskab bestående af gode kollegaer som støtter op om dine ambitioner og hjælper dig gennem dagens små udfordringer.

Hos MH får du langsomt tildelt mere ansvar, men kun i det omfang du selv ønsker. Hos os har du mulighed for, at skabe den karriere du drømmer om.

Hvis du synes, ovenstående lyder spændende, så send os en ansøgning. Måske er det dig, som er vores nye kollega?


UOPFORDREDE ANSØGNINGER

MH har vokseværk på medarbejderfronten. Vi søger derfor efter nye kollegaer, som vil være en del af vores spændende rejse. Hos os er der plads til alle og vi er sikre på, at vi kan finde en stilling, som passer netop til dig.

Send os derfor en uopfordret ansøgning, hvor du fortæller lidt om, hvem du er og hvad du kunne tænke dig at arbejde med.

Du kan sende en uopfordret ansøgning her

LEDIGE STILLINGER

På nuværende tidspunkt har vi følgende stillinger, som vi ser besat hurtigst muligt:

Elektriker til CPH Lufthavn

Serviceleder til VVS-afdeling

ELEVPLADS OG PRAKTIK

Synes du, MH lyder som et spændende sted at være? Så har du muligheden for at blive elev hos os eller komme i praktik.
Vi har stort fokus på at uddanne dygtige elektrikere og udvikle vores medarbejdere. Vores mål er at give dig som elev den karriere, du drømmer om, når du er færdiguddannet.

Hvad enten det er som projektleder på vores store sager eller som selvstændig montør, er der rig mulighed for at nå sine mål.

Hvis du endnu ikke er helt sikker på, om elbranchen er noget for dig, har du mulighed for at komme i praktik og afprøve feltet. Vi kan måske hjælpe dig med at blive skarpere på, hvad du ønsker at arbejde med i fremtiden.

Kontakt os og få en snak om MH er det rette sted for dig.